HRANITHERM 600.01W 8KG 24PATR.

Tuotenumero HRANITERM 600.01
Valkoinen EVA-pohjainen kuumaliima patruunoissa on tarkoitettu huonekalureunojen liimaamiseen Holz-Her-patruunaohjelman avulla. Käyttöesimerkit: ABS-reunojen liimaus, PVC-reunojen liimaus, Vanerireunojen liimaus, Laminaattireunojen liimaus. Ominaisuudet: Valkoinen kuumaliima Hranitherm 600.01 on
1 LTK
Ei
-
KOLHO
Tämä tuote ei ole tilattavissa tällä hetkellä
Tuotekuvaus
Valkoinen EVA-pohjainen kuumaliima patruunoissa on tarkoitettu huonekalureunojen liimaamiseen Holz-Her-patruunaohjelman avulla.
Käyttöesimerkit:
ABS-reunojen liimaus, PVC-reunojen liimaus, Vanerireunojen liimaus, Laminaattireunojen liimaus. Ominaisuudet:
Valkoinen kuumaliima Hranitherm 600.01 on luonteeltaan täysin monipuolinen sen erinomaisten ominaisuuksien, kuten sulamisnopeuden, korkeamman lämmönkestävyyden ja viskositeetin ansiosta. Se on ihanteellinen kompromissi kaikille väriyhdistelmille. Sitä on saatavana myös beige (luonnonväri) sävyssä (Hranitherm 600.00).
Brookfield-viskositeetti 200 °C:ssa
90 000–125 000
mPas
Sulamisindeksi 190 °C:ssa
110–140
g/10 min
Pehmenemispiste (rengas- ja kuulamenetelmä)
95–105
°C
Tiheys
1,39
g/cm3
Sopivat työskentelyolosuhteet:
Käsittelylämpötila
Materiaalin kosteuspitoisuus
Paine naparullilla
200–220
8–10
3–5
°C
%
kg/cm2
Käyttö:
Käytettäessä kuumaliimaa tarkkaile levityslämpötilaa ja tarkista se säännöllisesti mittaamalla rullalla tai suuttimella. Reunanauhoituslaitteen ohjauspaneelissa näkyvä lämpötila voi poiketa todellisesta lämpötilasta. Alempi liiman lämpötila voi vaikuttaa sen aukioloaikaan ja siten heikentää liitoslaadun. Korkeammassa lämpötilassa liima voi heikentyä, mikä vaikuttaa sen väriin, viskositeettiin ja tarttuvuuteen. Eri materiaaleista tehtyjen reunanauhojen yhteydessä on suositeltavaa testata säännöllisesti nauhojen lujuutta ja laatua. Suositeltava ympäristön ja materiaalien lämpötila on 15–25 °C.
Puhdista kovettumatonta liimaa huonekaluelementeistä käyttäen Hraniclean 01 (08). Liimapatoissa käytä Jowat 236.50 -puhdistusainetta.
Pakkaus ja säilytys:
Säilytä alkuperäispakkauksessa. Jos säilytetään suljetuissa astioissa viileässä ja kuivassa paikassa enintään 20 °C:n lämpötilassa, säilyvyysaika on 24 kuukautta.

    Lataa
    Lataa