Perheyhtiö jo neljännessä sukupolvessa


Carlo Casagrande & Co Oy:n tarina sai lähtölaukauksensa vuonna 1959.
Tuolloin Carlo Casagrande perusti Suomeen tuontiyrityksen, joka toi maahan pääasiassa valaisimia ja valaistuskomponentteja. Casagranden isä oli italialainen ja äiti saksalainen, joten kansainvälisyys oli heti osa yrityksen arkea.

CC&Co on kasvanut tasaisesti ja vakiinnuttanut asemansa kalustealan johtavana kumppanina, joka toimittaa alan laajimman valikoiman huonekalu-, keittiö- ja sisustuskomponentteja. Yhtiöstä on vuosien varrella hioutunut ainutlaatuinen timantti, joka on yhdistelmä eurooppalaista, ajan tasalla elävää innovointia ja designia sekä kansainvälisesti arvostettua suomalaista tarkkuutta.
CC&Co on nykyisin perheyhtiö jo neljännessä sukupolvessa, mutta tärkeimmät arvot ovat pysyneet samoina: CC&Co on kansainvälinen, vastuullinen, uudesta innostuva ja inspiroiva kumppani, joka toteuttaa minkä lupaa ja tarjoaa vielä vähän päälle.
Näin saadaan aikaan tuloksia, jotka tiivistyvät sloganissamme:
Changing spaces into special places.Intohimona laatu & palvelu


Yli 60-vuotinen kokemus ja avoin mieli tekevät meistä ketterän ja vahvan kumppanin. Toimintatapaamme tiivistyy seuraaviin sanoihin: enemmän, nopeammin ja aina laadukkaasti.
Enemmän
Olemme paljon muutakin kuin tuotteiden  toimittaja. Olemme inspiroiva kumppani, ongelmanratkaisija ja edelläkävijä, joka muuntautuu kumppanimme tarpeiden mukaan. Kokemuksemme, osaamisemme ja innostuva asenteemme takaa sen, että löydämme parhaimmat mahdolliset ratkaisut – oli tehtävä mikä tahansa.
Nopeammin
Kumppanimme saavat meiltä kaiken tarvittavan, helposti, toimitusvarmasti ja tehokkaasti: reagoimme nopeasti kumppaneidemme kysymyksiin ja tarpeisiin, joka on mahdollista laajan ja keskitetyn valikoimamme sekä huippuunsa hiotun sisäisen prosessimme ansiosta.
Aina laadukkaasti
Palvelumme sujuvuuteen ja laadun korkeaan tasoon voi aina luottaa. Kansainvälinen kumppaniverkostomme koostuu Euroopan parhaimmista ja vastuullisimmista tavarantoimittajista ja -valmistajista, joiden tuotteet kestävät käyttöä ja tuntuvat sekä näyttävät hyvältä.


Lataa
Lataa