Inspiroiva kumppanisi


Saat meiltä aina enemmän kuin vain laadukkaiden tuotteiden toimituksen ja palvelun: olemme myös luotettava kumppani, ongelmanratkoja ja innostaja. Laajaa kansainvälistä kumppaniverkostoa unohtamatta.

Neljä syytä valita CC&Co

Kattava ja laadukas valikoima yhdeltä toimittajaltaKansainvälinen kumppani verkostomme takaa alan laadukkaimman ja kattavimman materiaali- ja värivalikoiman huonekalu-, keittiö-ja sisustuskomponentteja. Meiltä saat kaiken tarvittavan nopeasti, helposti ja toimitusvarmasti.

Enemmän kuin tuotteiden toimittaja

Toimintaamme kuvaa aito kiinnostus kumppaniamme kohtaan. Haluamme auttaa ja kehittyä yhdessä kumppaniemme kanssa. Aktiivinen yhteydenpito ja avoin keskustelukulttuuri rakentavat luottamusta.

Ammattitaitomme apuna

Vuosikymmenten kokemuksemme tuoma ammattitaito on aina kumppaneidemme käytettävissä. Annamme osaamisellamme tukea ja turvaa suunnittelijoille. Kumppanimme pysyvät aina aallonharjalla alan uusista trendeistä. Kaiken taustalla on aina kivenkova ammattitaito ja ennakkoluuloton uudesta innostuminen.

Vastuullinen valinta

Ekologisuus ohjaa toimintaamme: Saat meiltä kaiken tarvittan ympäristöystävällisesti yhdestä ja samasta paikasta. CC & Green - malliston tuotteissamme on otettu erityiseen huomioon ekologiset arvot ja kestävä kehitys.

Kysyttävää tuotteistamme?

Kysyttävää tuotteistamme?

Tuotteisiin liittyvissä asioissa ja lisätiedoissa sinua palvelee:
+ 358 (0)44 723 5542
  • CO-WORKING FOR SUCCESS
  • IDEAS COME FIRST
  • ALWAYS COMMUNICATING
Lataa
Lataa