Design on osa laatuaVuodesta 1954 lähtien Italialaista luovuutta ja tyylitajua
edustava Arpa Industriale on suunnitellut ja valmistanut
korkealaatuisia sisustuslaminaatteja eri ympäristöihin ja
käyttötarkoituksiin. Ympäristöasioiden edelläkävijyyden
lisäksi Arpa on tunnettu luotettavuudestaan, laadustaan ja palvelustaan.Arpa Industrialen FENIX®-tuotemerkki on askeleen kilpailijoitaan edellä innovatiivisten materiaalien hyödyntämisessä sisustussuunnittelussa. Nämä innovatiivisten älyteknologioiden avulla valmistetut pintamateriaalit sopivat niin horisontaalisille kuin vertikaalisillekin pinnoille kaikkiin tiloihin.


Saksalaisen Vauth Sagelin korkealaatuiset ja
innovatiiviset säilytystila- ja kaapistoratkaisut
eivät ole pelkästään nerokkaita – ne ovat myös
ilo silmälle sekä intuitiivisia käyttää. Elämää
helpottavia kalustekomponentteja löytyy kodin
jokaiseen huoneeseen ja ne on tehty kestämään
kovaa käyttöä vuosikymmeniksi eteenpäin.

Portugalilainen Rodi valmistaa katseen ja
käytön kestäviä tiskialtaita lähes 70 vuoden
kokemuksella. Uniikin designin omaavat jokaiseen
kotiin sopivat tuotteet on helppo puhdistaa ja
ruostumaton teräs takaa pitkän käyttöiän.Alvic valmistaa ja jakelee komponentteja huonekaluja
sisustusteollisuuden käyttöön sekä valmistaa ja
markkinoi keittiö-, kylpyhuone-, ja toimistokalusteita
sekä ratkaisuja. Vuodesta 1965 lähtien toiminut
Alvic panostaa raakamateriaaleissaan ja
kehitystyössä ympäristöystävällisyyteen sekä
kierrätysmateriaaleihin.

FBS Profilati srl on dynaaminen yritys, jonka ydin on korkealaatuisten koristeprofiilien ja alumiinisten rullaovien suunnittelu ja valmistus.

Heidän työkalunsa ja koneet ovat huolellisesti suunniteltu ja toteutettu yksinomaan sisäisesti. Kaikki tarvikkeet ja komponentit on valmistettu tiukasti heiltä Milanossa Italiassa.


Plados Telma Group on yksi maailman johtavista komposiittikeittiöaltaiden valmistaja. Altaat viedään nykyään noin 45 maahan ja 5 mantereelle. Hanat, keittotasot, uunit ja liesituulettimet löytyy useissa eri väreissä, jotka sopivat yhteen pesualtaiden kanssa, täydentävät tuotevalikoimaa ja mahdollistavat täydelliset ja jäljittelemättömät koordinaatit.

Pladoksella on yli 25 vuoden ajan ollut selkeä tehtävä:
haastaa monimutkaisten tiskialtaiden markkina suunnittelun, toimivuuden ja erittäin innovatiiviset materiaalit.

CATA (Cata Electrodomésticos S.L) on perustettu 1947 Torellossa (Barcelona) ja sillä on yli seitsemänkymmenen vuoden vankka kokemus kodinkone, liesituuletin- ja lämmityslaitteiden valmistajana.

CATA on tällä hetkellä Euroopan neljän suurimman kodinkonevalmistajan joukossa. Voimakas panostus tuotekehitykseen ja useat tehtaat Espanjassa ja Kiinassa mahdollistavat parhaan mahdollisen hinta-laatusuhteen, joka tuo keittiöihin laatua ruoanlaiton avuksi uudella tasolla.L&S suunnittelee ja valmistaa mittatilaustyönä erittäin innovatiivisia teknisiä valaisimia. Vuonna 1977 perustettu yritys on nyt kansainvälinen konserni, jolla on neljä tuotantolaitosta ja myyntitoimistot Italiassa, Saksassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Tämän yritysrakenteen ansiosta L&S voi vastata nopeammin ja tehokkaammin maailmanlaajuisiin asiakkaiden pyyntöihin tarvittavan neuvonnan, logistiikan ja sääntelytuen avulla.

• Sisävalaistusratkaisut
• Integroidut järjestelmät
• Ohjausjärjestelmät
• Valaistussuunnittelu

Atim S.p.A. syntyi vuonna 1996 Stefano del Preten ajatuksesta luoda vakaa yritys, joka pystyy toimittamaan ja tukemaan huonekaluteollisuutta, yritys, joka perustuu Made in Italy -tuotannon kaikkeen laatuun ja luotettavuuteen. Asiantuntemus, teknologia ja luovuus ovat voittajia, joiden ansiosta yritys on vakiinnuttanut asemansa huonekaluteollisuuden tärkeimpien toimijoiden avainkumppanina Italiassa ja ulkomailla. Tavoitteena on muokata kalustesuunnittelun tulevaisuutta ja lisätä tilojen käytettävyyttä toimisto- ja kotiympäristöissä ympäri maailmaa. He kehittävät ja valmistavat 100 % alumiinista valmistettuja kalusteratkaisuja, jotka ovat patentoituja korkean teknologisen suorituskyvyn ja esteettisen eleganssin kanssa.Vanità & Casa on perustettu vuonna 2011. He työskentelevät intohimolla ylläpitääkseen avantgardisimman valaistustekniikan valaistujen peilien ja peilikaappien tuotantoon erikoistuneen yrityksen tunnustusta Italiassa ja kaikkialla maailmassa. Niiden kasvu on ollut jatkuvaa, ja sitä ohjaa syvällinen tuntemus markkinoista, joilla ne toimivat, ja kyky tulkita sen tarpeita ja ennakoida sen teknologista ja esteettistä kehitystä. Laatu suunnittelussa, tuotannossa, jakelussa, kumppaneiden, yhteistyökumppaneiden, toimittajien valinnassa.

Lataa
Lataa